ik mag hem niet!

9 02 2009
Chris Brown heeft een vrouw geslagen. Zou het gaan om zijn 20-jarige vriendin Rihanna?

Chris Brown heeft een vrouw geslagen. Zou het gaan om zijn 20-jarige vriendin Rihanna?

Chris Brown zou zondagmiddag in Los Angeles een vrouw mishandeld hebben. Dit meldt People Magazine maandagochtend op last van de politie. De geruchten gaan nu dat de 19-jarige R&B zanger uitgehaald zou hebben naar zijn vriendin, Rihanna (20).

Volgens de politie kreeg Chris rond 12.30 ruzie met de vrouw in zijn auto. Als hij zijn auto langs de kant zet, escaleert de situatie… De politie wordt gebeld door de vrouw, maar als ze aankomen op de plek waar het gebeurd is, blijkt Chris de benen genomen te hebben. De vrouw laat haar verwondingen zien en identificeert Chris als de dader.

Zaterdagavond verschenen Chris en Rihanna nog samen op het Pre-Grammy-Gala in Beverly Hills. Zondag werd bekend gemaakt dat beide sterren niet aanwezig zouden zijn tijdens de officiele uitreiking. Nu blijkt dat Chris zichzelf zondagavond heeft aangegeven bij het politiebureau en vrij is gekomen op een borgsom van 50.000 dollar.

Andere bronnen melden dat de auto van Rihanna bij het Cedars-Sinai Ziekenhuis is gezien. Een statement van Rihanna’s woordvoerder luidt: “Het gaat goed met Rihanna. Dank voor de interesse”.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: